Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Οι συναντήσεις του Ζαρντίμ και οι δύο βασικοί στόχοι


Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είχε συναντήσεις με ανθρώπους του Ολυμπιακού και μίλησαν για αρκετά θέματα, όχι όμως τόσο για μεταγραφές. Διαβάστε το γιατί και ποιοι είναι οι δύο βασικοί στόχοι...


Ημέρα γεμάτη συναντήσεις και ραντεβού ήταν η σημερινή (26/6) για τον ............


 Λεονάρντο Ζαρντίμ, αφού τα είπε με ανθρώπους του Πειραϊκού συλλόγου.
Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, βρέθηκε το μεσημέρι με τους Κούλη Δουρέκα, Ντάρκο Κοβάτσεβιτς και Σάββα Θεοδωρίδη και μίλησαν κυρίως για οργανωτικά θέματα.

Οι τέσσερις άντρες αναφέρθηκαν σε πρακτικά θέματα, μίλησαν για τον προγραμματισμό, την προετοιμασία και κάποιες άλλες λεπτομέρειες, που φυσικά είναι σημαντικές στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Το βράδυ, ο Πορτογάλος προπονητής συναντήθηκε με τον Γιάννη Βρέντζο, όμως δεν συζήτησαν κάτι ουσιαστικό. Άλλωστε η άποψη που επικρατεί στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ είναι πως ο Ζαρντίμ θα πρέπει πρώτα να εκτιμήσει το υπάρχον υλικό, προκειμένου να είναι σίγουρος που υπάρχουν ελλείψεις.
Παρόλα αυτά βέβαια, υπάρχουν δύο ονόματα που είναι πολύ ψηλά στη λίστα των Νταμπλούχων Ελλάδας. Πρόκειται για τον 27χρονο στόπερ της Πόρτο, Ενρίκε Σερένο και τον 28χρονο Σουηδό χαφ, Αλεξάντερ Φάρνερουντ.
Οι δύο προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές είναι οι βασικοί μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.
sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου