Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ομπράντοβιτς: «Έχουμε ακόμα τέσσερα παιχνίδια»


Τις πιθανότητες που του αναλογούν για πρόκριση στα προημιτελικά θα πρέπει να διεκδικήσει στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν στο Top 16, ο Παναθηναϊκός, όπως τόνισε .............


ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Σέρβος κόουτς εξήγησε ότι το αγωνιστικό πλάνο για τους «πράσινους» ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό που είχε σχεδιαστεί συμπληρώνοντας ότι η ήττα ήρθε γιατί η ομάδα έπαιξε πολύ άσχημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο «Ζοτς»


Για τη συνέχεια στο Top 16:

«Έχουμε τέσσερα ακόμα παιχνίδια για να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας που δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα».


Για τους λόγους που οδήγησαν στην ήττα:

«Είπα και χθες ότι κλειδί για μας θα ήταν η άμυνα. Είναι εύκολο τώρα να πει κανείς ότι δεν παίξαμε καλή άμυνα και αυτός ήταν ο λόγος που χάσαμε.

Το πλάνο μας ήταν εντελώς διαφορετικό και παρά το ότι κερδίζαμε ένα πόντο στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε ήδη παίξει πολύ άσχημα.

Είχαμε πάλι πρόβλημα με το μπόνους των φάουλ. Δεν κάναμε φάουλ και σκόραραν εύκολους πόντους. Η Ούνιξ ξέρει πως να αγωνίζεται και αν δεν είσαι έτοιμος να την αντιμετωπίσεις αμυντικά έχεις πρόβλημα.

Αγωνίστηκαν πολύ καλά. Το παιχνίδι τους με πικ εν ρολ δεν το αντιμετωπίσαμε καλά ενώ ο Ντόμερκαντ ήταν πολύ καλός και δεν είχαμε καλή άμυνα απέναντι του».



Για το ότι δεν κάλεσε τάιμ άουτ ενώ ο Παναθηναϊκός έχανε με κάποιους πόντους διαφορά:

«Πιθανότατα ξέρω καλά την ομάδα μου. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος στον κόσμο να γνωρίζει την ομάδα καλύτερα από μένα. Δεν είναι ότι δεν ήθελα να αλλάξω κάτι. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Αλλά το να καλέσεις τάιμ άουτ δεν είναι ο μόνος τρόπος για να αλλάξεις κάτι».

http://www.sport-fm.gr/article/529727

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου