Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Σπάνε τα «κοντέρ» Ρεάλ-Ρονάλντο!

Έτοιμη να σπάσει ένα ακόμη ρεκόρ παρουσιάζεται η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα .........


της ισπανικής εφημερίδας «AS».

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η «βασίλισσα» έχει πετύχει εβδομήντα γκολ σε είκοσι αγωνιστικές (3,5 τέρματα ανά αγώνα) και μπορεί μέχρι το τέλος να φτάσει τα 133, ξεπερνώντας τα 107 γκολ της σεζόν 1989/90.

Μάλιστα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πετύχει 24 τέρματα και στην Ισπανία εκτιμούν ότι θα φτάσει τα 45 γκολ μέχρι τον Μάιο.

Οι «μερένχες» συνεχίζει να είναι εντυπωσιακοί στο πρωτάθλημα και σπάνε όσα ρεκόρ είχαν δημιουργήσει οι ίδιοι πριν από κάποια χρόνια. Η πρωτοπόρος της Primera Division έχει σκοράρει 70 φορές σε 20 ματς, έχοντας ως στόχος να σπάσει το φράγμα των 107 τερμάτων που είχε πετύχει τη σεζόν 1989/90 με τον Τζον Τόσακ στον πάγκο.

Εφόσον οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο παραμείνουν το ίδιοι παραγωγικοί μέχρι το τέλος της σεζόν, τότε στην Ισπανία εκτιμούν ότι θα φτάσουν τα 133 γκολ. Την περσινή σεζόν η Ρεάλ με τον Πορτογάλο τεχνικό είχε σημειώσει 102 τέρματα, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2009/10 είχε πετύχει τον ίδιο αριθμό γκολ.

Οι Μαδριλένοι, όμως, έχουν και μία… μηχανή των γκολ στην επίθεσή του. Δεν είναι άλλος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει πετύχει 24 γκολ σε 19 αγώνες. Μάλιστα, κάποιοι εκτιμούν ότι μπορεί να τελειώσει τη σεζόν (εν όψει Euro) με 45 γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είχε μία περίοδο (225 λεπτά) που δεν είχε σκοράρει, όμως έχει καταφέρει να βρει δίχτυα σε δώδεκα διαφορετικά παιχνίδια.
http://www.sport-fm.gr/article/530459

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου