Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Ενδιαφέρον της QPR για Σισέ


Η επιστροφή του Τζιμπρίλ Σισέ στο Νησί έρχεται ξανά στο προσκήνιο χάρις το ενδιαφέρον που φαίνεται να δείχνει για τον Γάλλο ........


 η Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς .

Τα βλέμματα των Άγγλων δεν έφυγαν ποτέ από τον Τζιμπρίλ Σισέ , ιδιαίτερα τώρα που αγωνίζεται στο Καμπιονάτο. Την δεδομένη στιγμή μάλιστα που ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού δεν διάγει και τις πιο παραγωγικές του μέρες στην “Αιώνια πόλη” ορισμένοι από το Λονδίνου κάνουν σχέδια.

“Ο Σισέ είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής , ίσως στη Ρώμη δεν έχει προσαρμοστεί , όπως και στο κέντρο της επίθεσης της Λάτσιο μαζί με τον Κλόζε” είπε ο εκ των αντζέντηδων της ΚΠΡ Τζιάνι Ντι Μάρτσο μιλώντας σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό.

"Ο χρόνος συμμετοχής του στη Λάτσιο δεν είναι μεγάλος αλλά στο παρελθόν έχει αποδείξει ότι διαθέτει σπουδαίο ταλέντο. Είναι ένα από τα ονόματα που συζητιούνται σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο αλλά δεν είναι το μοναδικό. Αν ερχόταν στην ΚΠΡ θα ήταν μια καλή περίπτωση αλλά σίγουρα δεν μπορώ να γνωρίζει περισσότερα για τις διαπραγματεύσεις” είπε ο Ιταλός εκπρόσωπος επιβεβαιώνοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι υπάρχει κανάλι επικοινωνίας ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Και ο Ντι Μάρτσο κατέληξε “Ασφαλώς είναι ένας παίκτης που θα μπορούσε να αγωνιστεί άνετα στην Πρέμιερ Λίγκ κυρίως στο επίπεδο της φυσικής κατάστασης, αν και πρόκειται για ένα πρωτάθλημα που αγωνίζονται παίκτες υψηλού επιπέδου στον τομέα της τακτικής”
contra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου